Cele mai frecvente intrebari

 

1. Ce este ceara de soia?

Ceara de soia este o ceara vegetala, naturala, obtinuta din boabe de soia.

2. Ce beneficii are ceara de soia?

In primul rand, aceasta este fabricata din resurse naturale regenerabile, asadar este sustenabila. Prin comparatie, ceara de parafina folosita in majoritatea lumanarilor intalnite in comert este fabricata din petrol

Totodata, fiind un produs pe baza de plante, ceara de soia este biodegradabila si vegana.

In al doilea rand, ceara de soia arde mai lent si pe o perioada mai indelungata fata de ceara de parafina. Astfel,  pentru aceeasi cantitate, se poate obtine un timp de ardere mai mare cu pana la 50%. Pentru a intelege mai usor cat timp de poti bucura de o lumanare, am mentionat pe etichetele noastre timpul minim de ardere. Dar nu uitati sa respectati ghidul de intretinere.

De asemenea, ceara de soia emana un parfum mai puternic si mai placut fata de ceara de parafina.

La beneficii mai adaugam si arderea curata a lumanarilor din ceara de soia. Acestea prezinta zero toxine, zero substante cangerigene sau poluanti. Asadar, lumanarile din ceara de soia sunt mult mai sanatoase pentru organismul uman si pentru mediu.

Spre deosebire de ceara de parafina, ceara de soia produce mult mai putin fum. Insa nu uitati sa scurtati mereu fitilul la aproximativ 0,5 cm.

3. Se pot folosi recipientele dupa arderea lumanarii?

Da! Va indemnam sa reutilizati si sa reciclati. Toate recipientele pot fi refolosite dupa arderea lumanarii. Doar spalati orice urma de ceara de pe recipiente cu apa fierbinte si detergent de vase inainte de a le refolosi.

4. Pot plati cu cardul?

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al societatii dvs., in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

In sarcina dvs. nu este pereceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Candeleria.

5. In ce termen va fi procesata si livrata comanda plasata pe site?

Produsele vor fi expediate în termen de maximum 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii si vor fi livrate în termen de cel mult 3-4 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Orice întarziere aparuta in legatura cu expedierea comenzii va fi comunicata în prealabil.

6. Cum ajung produsele la mine?

Puteti alege fie livrarea produselor comandate prin curier/posta, fie ridicare personala, gratuit, din Cluj-Napoca, str. Buna Ziua nr. 37. Impreuna putem stabili si o alta locatie pentru ridicarea personala a produselor.

In ceea ce priveste livrarea produselor prin posta, acestea vor fi expediate prin intermediul Prioripost, iar costul transportului este de 25 lei.

In ceea ce priveste livrarea produselor prin curier rapid, acestea vor fi expediate prin intermediul Urgent Cargus, iar costul transportului este de 35 lei. 

7. Cum va gasim pe social media?

Ne puteti gasi pe Instagram (@candeleria.homedeco) si Facebook (@Candeleria). Nu uitati sa ne urmariti si acolo 🙂